Blanko Pure Biomagnetic është pikerisht ai dyshek qe do tju bëjë të shijoni në maksimum procesin e gjumit. Për here të pare prodhohet një dyshek masazhues ne te dyja anët! Shtresa MEMORY dhe shtresa POLIURETANO jane te valëzuara, dhe ju do te ndjeheni te masazhuar ndërkohë që flini Prodhim Italian, Certifikuar nga Komuniteti Europian vjen në shtëpine Eskluzivishte per BCTV Albania

Menu